Presentació del Informe 2016 de Població Mundial del Fons de Nacions Unides

El proper divendres 21 d’octubre es presenta l’Informe 2016 de Població Mundial del Fons de Nacions Unides. Aquest any centrat en com el futur del desenvolupament sostenible de tot el món es podrà mesurar segons l’èxit de les nenes que actualment tenen 10 anys.

La presentació anirà a càrrec del Sr. Luis Mora, cap de Gènere, Drets Humans i Cultura del Fons de Població Mundial de Nacions Unides (UNFPA).

Participaran, també, la I. Sra. Anna Figueras, coordinadora de l’Intergrup de Població, Desenvolupament i Salut Reproductiva del Parlament de Catalunya i diputada del Grup Parlamentari Junts pel Sí. La Dra. María Ferrero, presidenta de l’Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears (APFCIB). El Sr. David Llistar, director de Justícia i Cooperació Internacional Global de l’Ajuntament de Barcelona i el Sr. Manel Vila, director general de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya.

Si teniu interès en assistir ens podeu escriure a coordinacioprojectes@lassociacio.org